Velkommen HJEMME HOS Ærø Møbler

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Møbler m.m. i Marstal og Ærøskøbing

HJEMME HOS Ærø Møbler er to velassorterede møbelbutikker i Marstal og Ærøskøbing. HJEMME HOS Ærø Møbler finder du alt inden for moderne og klassiske møbler: Sofaer, lænestole, reoler, kommoder, spiseborde og -stole. Du finder senge og sengemiljøer, garderobeskabe, belysning, brugskunst, tæpper, trægulve og vinylgulve m.m.

Vi har et stort udvalg i flere stilarter fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf mange danske. Det betyder du altid kan finde præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig.

Vi er en del af HJEMME HOS, et kædesamarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, og det betyder bl.a. at vi kan levere møbler af høj kvalitet til favorable priser.

Snedker- og tømrervirksomhed

Vi er også snedker- og tømrervirksomhed, som kan alt fra nybygning og tilbygning til små reparationer og renovering af bindingsværk, vinduer og døre. Også renovering af bevaringsværdige og fredede bygninger.

Udvendigt laver vi carport, garage, træterrasse og plankeværk, trapper, tag og tagrender. Indvendigt kan vi hjælpe dig med gulve, lofter, kviste og ovenlysvinduer. Efterisolering af vægge og lofter, køkkener, badeværelser og garderober. Forsatsrammer, trapper og meget mere.

En del af Ærø siden 1851

HJEMME HOS Ærø Møbler blev grundlagt i 1851 og er siden videreført af familien – Ole Sækmose, der ejer firmaet i dag, er 6. generation.

Det var snedkersvenden Frederik Andresen, der startede værksted i baghuset til Nørregade 43. senere flyttede han til Sluttergyden 8, og derefter Sluttergyden 4, som han selv opførte. I 1886 byggede han Vestergade 72 for at få møbelbutikken og beboelse samlet.

I 1894 blev svigersønnen Søren Rasmussen medejer, og han overtog firmaet helt i 1900. Han byggede Vestergade 74, hvor HJEMME HOS Ærø Møbler lå helt frem til 1981.

Arne Sækmose startede i virksomheden i 1942 – og senere blev han gift med mesters datter. Butikken i Marstal åbnede Søren Rasmussen og Arne Sækmose i 1948, og den fik til huse i Vestergade, hvor den stadig ligger – om end den er udvidet flere gange siden.

Arne Sækmose overtog Ærø Møbler i 1971, og samtidig startede sønnen Ole Sækmose som svend.

I 1981 rykkede HJEMME HOS Ærø Møbler til Lerbækken, hvor vi stadig hører hjemme. Samtidig blev Ole medejer. I december 1999 overtog han samtlige aktiviteter og ejendomme og har siden drevet HJEMME HOS Ærø Møbler som eneindehaver. 7. generation, Oles datter Rikke, startede i 2011 som bygningskonstruktør i firmaet.

 

HJEMME HOS Ærø Møbler
Vestergade 10
5960 Marstal

HJEMME HOS Ærø Møbler
Lerbækken 5
5970 Ærøskøbing

Tlf. 62 53 13 86

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord...
 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image